18:45:53 18.04.2024
Stiri

FOTO // Circulația transportului public din Chișinău s-a făcut sub SUPRAVEGHEREA carabinierilor. Ce RESTRICȚII au fost impuse pentru pasageri

Social 17.03.2020 13:49 Vizualizări1934 Autor: Ziarul National
FOTO // Circulația transportului public din Chișinău s-a făcut sub SUPRAVEGHEREA carabinierilor. Ce RESTRICȚII au fost impuse pentru pasageri


Circulația transportului public în municipiul Chișinău s-a făcut sub stricta supravegehre a organelor de drept, în vederea protejării cetățenilor de infectare cu temutul coronavirus de tip nou.

Astfel, la stațiile de așteptare a transportului public din capitală au fost prezenți câte doi reprezentanți ai poliției, care au gestionat fluxul de pasageri în fiecare troleibuz și autobuz, pentru evitarea aglomerării unităților de transport.

Potrivit Primăriei Chișinău, la linie a fost scos tot efectivul de autobuze şi troleibuze de care dispun întreprinderile municipale de transport. Deocamdată, transportul public circulă după orarul vechi, deși Primăria Chișinău a făcut anumite propuneri de modificare și restricționare, în contextul măsurilor de protecție contra infecției COVID-19. Urmează ca membrii Comisiei guvernamentale pentru situații excepționale să analizeze propunerile înaintate și să vină cu o poziție.

Despre posibilele modificări ale programului transportului public cetățeni municipiului Chișinău vor fi anunțați ulterior.

„Măsurile întreprinse de municipalitate sunt pentru binele cetățenilor, ca oamenii să nu se îmbulzească în transport, dar și în stații şi să păstreze distanța recomandată, de cel puțin un metru între persoane. Sunt analizate și implementate mai multe măsuri restrictive”, a menționat primarul general, Ion Ceban.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md