Recomandarea zilei. Te plictisești în carantină? Hai la bar, online

stay fucking home

Angajații agenției ruse de branding shishki.collective au deschis un bar internațional în regim online. Barul este deschis în sprijinul mișcării #StayTheFuckHome, prin care oamenii din întreaga lume sunt îndemnați să stea acasă pentru a nu se infecta cu coronavirus. Barul agenției a primit un nume similar mișcării – Stay The Fuck Home Bar.

Barul este constituit din mai multe „camere” prin intermediul platformei Whereby, concepute pentru apeluri video. Sala principală poate găzdui până la 12 persoane, camerele mai mici – până la patru. Vă puteți invita prietenii în oricare dintre camere, important este să le dați linkul special.

Apoi puteți face același lucruri ca în orice videochat sau bar: consumați alcool și nu doar, discutați, faceți pâine prăjită și altele. Nu există un cod vestimentar: puteți intra fără măști medicale. Dezvoltatorii compară barul cu sexul protejat: acolo îți poți petrece timpul plăcut și în siguranță, fără consecințe.

Personalul agenției a menționat că barul a fost creat în principal pentru cei care sunt singuri din cauza autoizolării în timpul carantinei. „Bucurați-vă de bar, dar amintiți-vă de cei dragi și rămâneți în legătură cu ei”, scrie site-ul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente