/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Mai multe curse internaționale de tren, sistate

missing
17 martie 2020, ora 15:07

Mai multe curse internaționale de tren au fost sistate până la începutul lunii aprilie. De asemenea, admnistrația Căii Ferate au mai anunțat că Gara feroviară din capitală va fi închisă pe timp de noapte în perioada epidemiei cu coronavirus.  

Începînd cu 14 martie 2020 pînă pe 02 aprilie 2020 a fost sistată circulaţia trenului Chişinău – Socola, iat temporar au fost suspendate cursele:

  • Chișinău  –  Moscova  începînd cu 14 martie 2020;
  • Chișinău – Sankt Petersburg începînd cu 15 martie 2020;
  • Chișinău – Odesa începînd cu 20 martie 2020.

Din 16 martie a fost sistată temporar și circulaţia trenului Chişinău – Bucureşti. Administraţia CFM a dispus returnarea integrală a costurilor biletelor de călătorie.

Gara feroviară se va închide pe timp de noapte începând cu ziua de azi (ora 20:00 – 08:00).  Reluarea activității va avea loc odată cu restabilirea rutelor internaționale pe segmentul Căii ferate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram