11:19:32 18.04.2024
Stiri

Dodon este DESFIINȚAT, după adresarea sa către popor: „După alegerea violatorului Gațcan în Parlament, punând în pericol mii de oameni, după împărțirea funcțiilor pentru Guvernul Dodon-2, a venit și vremea POPORULUI”

Politică 16.03.2020 16:41 Vizualizări9541 Autor: Ziarul National
Dodon este DESFIINȚAT, după adresarea sa către popor: „După alegerea violatorului Gațcan în Parlament, punând în pericol mii de oameni, după împărțirea funcțiilor pentru Guvernul Dodon-2, a venit și vremea POPORULUI” Facebook
Dumitru Alaiba


Președintele Igor Dodon este aspru criticat de opoziție, după ce s-a adresat astăzi cetățenilor R. Moldova, în contextul măsurilor privind combaterea răspândirii pandemiei de COVID – 19.

Șeful statului nu a ezitat să critice unii politicieni din opoziție, care au remarcat lacunele admise de guvernare, inclusiv faptul că a tărăgănat luarea unei decizii privind declararea stării de urgență în R. Moldova și amânarea alegerilor parlamentare noi din circumscripția nr. 38, Hâncești.

„Sunt unii politicieni din opoziție care încă nu au înțeles criza prin care trece țara și promovează falsuri despre evoluția crizei, manipulează populația și contribuie în mod iresponsabil la răspândirea panicii, iar cu ea - la răspândirea virusului. Sunt și unii politicieni care stau și așteaptă disperați să apară primele cazuri de deces, le anticipează chiar pe rețelele de socializare, în dorința de a profita cinic de această criză”, a spus Dodon.

În replică, deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a lansat un atac dur la adresa președintelui.

„P - Priorități. După alegerea violatorului Gațcan în Parlament din partea PSRM, punând în pericol mii de oameni din circumscripția Hâncești, după oficializarea coaliției cu PD și împărțirea funcțiilor pentru Guvernul Dodon-2, a venit și vremea poporului. A ieșit cu o adresare către popor. Rușine. Nesimțire. Criminală inacțiune”, a scris Alaiba pe Facebook.

Și vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, afirmă că Igor Dodon ar fi un „un om fără scrupule”.

„El a amânat introducerea stării de urgență pentru a se pricopsi cu încă un deputat și pentru a finaliza împărțirea funcțiilor cu noii/vechi parteneri de coaliție. A folosit criza epidemiologică în interes politic și personal. Dodon a refuzat să contramandeze alegerile pentru că a investit prea mult (coruperea celor mai săraci alegători, eliminarea unui oponent care făcea același lucru). Dodon avea sondaje care îi dădeau șanse de a obține cel de-al 37 mandat. Șanse pe care în alte condiții (fără epidemie si cu prezență mai mare pe dreapta) nu le-ar fi avut. Din păcate, chemările la amânarea/boicotarea alegerilor nu aveau cum să-l oprească pe Dodon din atingerea scopului său”, a acuzat Popșoi.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md