(video) BMW încetează producţia modelului i8! Ce reprezintă această maşină şi pentru ce a fost creată

Linie dreaptă spre „Hall of Fame” pentru automobilele sport BMW. La doar şase ani de la lansarea sa pe piaţă, BMW i8 pleacă la pensie! Când producţia modelelor BMW i8 Coupe şi BMW i8 Roadster ajunge la final, maşinile sport plug-in hybrid îşi vor asigura locul printre punctele de reper ale companiei.

Foto: autoblog.md

BMW i8 şi-a început povestea de succes la nivel mondial ca o simbioză unică între designul futurist şi tehnologia de pionierat. Primul model plug-in hybrid al BMW Group a deschis calea pentru plăcerea condusului care a fost deopotrivă dinamică şi durabilă şi a devenit un simbol al condusului cu tehnologia de propulsie electrificată.

BMW i8 a deschis drumul pentru gama largă de modele plug-in hybrid pe care BMW o oferă în prezent. În acelaşi timp, BMW i8 s-a dezvoltat în cel mai de succes automobil sport din lume cu sistem de propulsie electrificat. Cu peste 20.000 de unităţi livrate din 2014, a reuşit vânzări mai mari decât toţi competitorii săi din segment la un loc. Citește articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub