CFM anunță sistarea temporară a mai multor curse. Printre acestea și Chișinău - Moscova

Calea Ferata din Moldova anunță călătorii că sistează mai multe curse feroviare, care au destinație Ucraina sau tranzitează țara vecină.

Foto: UNIMEDIA

Într-un anunț al transportatorului feroviar se precizează că „reieșind din faptul că autoritățile de la Kiev au decis închiderea hotarelor, Î.S. „Calea Ferată din Moldova” anunță sistarea temporară a curselor Chișinău – Moscova începând cu 14 martie 2020, Chișinău – Sankt Petersburg începând cu 15 martie 2020 și Chișinău – Odesa începând cu 20 martie 2020.”

De asemenea, se mai precizează că pasagerii care au achiziționat deja bilete pentru aceste destinații, vor beneficia de restituirea integrală a costului biletelor de călătorie.

Amintim că anterior, în legătură cu riscul de răspândire a noului tip de coronavirus, s-a luat decizia de a sista zborurile din Europa. Cursele din Franța și Spania au fost sistate în noaptea de sâmbătă spre duminică, 15 martie. În următoarea noapte, 15 spre 16 martie, vor fi sistate zborurile din Austria, Belgia, Cehia, Cipru, Germania, Irlanda, Marea Britanie, Polonia, Portugalia, România.


Pub