VIDEO//Inițiativă demnă de toată admirația! Primarul Bălțiului îndeamnă oamenii să iasă la balcoane în fiecare seară ca să aplaude medicii

by D M
Distribuiti mai departe...

Inițiativă demnă de toată admirația! Primarul Bălțiului îndeamnă oamenii să iasă la balcoane în fiecare seară la ora 19:00 pentru a aplauda medicii, cei care se află în prima linie a luptei cu coronavirusul.

“Așa cum am spus, în această seară am dat start inițiativei întru susținerea medicilor și a tuturor serviciilor implicate în lupta cu coronavirusul. Stimați medici și toți cei care stați acasă, Vă mulțumim pentru tot ce faceți și ne înclinăm în fața Dvs! Noi stăm acasă pentru a nu răspândi infecția în toată țara. Suntem exemplu pentru toți”, a spus Usatîi.

Каждый день ,в 19.00, аплодируем врачам и всем кто на карантине. #stamacasa #renatousatii #бельцы

Опубликовано Усатыем Ренато-Renato Usatii Воскресенье, 15 марта 2020 г.

Același gest l-a făcut în această seară și Ilian Cașu, membru al Partidului Nostru Chișinău. 

“Doamnelor și Domnilor e ora 7 seara. Urmăm îndemnul lui Renato Usatîi și aplaudăm în semn de apreciere toți medicii care în condiții de ciumă fac imposibilul ca să trecem peste această pandemie”, a spus Cașu.

Ora 19:00. Ieșim la balcoane. Aplaudam medicii țării noastre care lupta cu virusul ucigaș. #AplauzepentruMedici

Опубликовано Ilian Casu Воскресенье, 15 марта 2020 г.

Amintim că primarul Bălțiului se află în carantină pentru 14 zile, după o vizită la Londra. Se pare că măsura de precauție a fost mai mult decât necesară, având în vedere că în același avion cu el, așa cum spune edilul, s-a aflat și o persoană bolnavă de noul coronavirus.  


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...