(foto) Noi spații renovate la Universitatea Tehnică a Moldovei

1-7

Pentru că UTM este o instituție cu o cultură organizațională solidă, cu o conducere deschisă și vizionară, spațiile confortabile/tehnologizate de studii constituind un vector permanent al universității.

„Sunt multe lucruri bune deja la UTM, de care suntem mândri, iar procesul renovărilor nu contenește. Actualmente se află în plină desfășurare lucrările în campusul Botanica – în acest an, studenții Facultății Construcții, Geodezie și Cadastru și Facultății Inginerie Economică și Business se vor bucura de o nouă aulă universitară multifuncţională, care va corespunde cerințelor moderne pentru desfășurarea procesului de studii, conferințelor, simpozioanelor ştiinţifico-practice etc., organizate de facultățile și subdiviziunile respective din campusul Botanica”, a declarat prorectorul pentru informatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine și comunicare al UTM, Dinu Țurcanu.

Amintim că, în toamna anului 2019, în campusul Botanica a mai fost renovat un amfiteatru similar.

„Depinde de noi cum ne (re)construim instituția, nimic nu ne împiedică să facem UTM să funcționeze mai bine. Împreună, cu sârguință și înțelepciune, putem face ca Universitatea Tehnică a Moldovei să devină atât cea mai prestigioasă instituție de învățământ superior tehnic, cât și o universitate modernă, inovativă, deschisă”, a concluzionat prorectorul UTM.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente