Oferta de Primăvară care vă încălzește sufletul. Skoda Leasing de la 5% anual

Articol de: Skoda Moldova

Știți care sunt avantajele procurării unui automobil cu oferta ŠKODA Leasing?

  1. Varietate la alegere! La alegere sunt disponibile modelele: KAROQ, KODIAQ, KAMIQ, SCALA, SUPERB, OCTAVIA COMBI.
  2. Este simplu. Ai nevoie doar de buletin. Nimic nu poate fi mai simplu, documental, decât să poți lua mașina dorită doar cu buletinul de identitate.
  3. Mobilitate în orice moment. Aţi cuplat contactul și ați pornit la drum, rămâne doar să hotărâți încotro mergeți.
  4. Este rapid. Au trecut vremurile când procedura de aprobare dura câteva zile. Toată procedura se face în showroom-ul ŠKODA și se face în două ore, nu este nevoie să umblați în mai multe locuri.
  5. Rata anuală de 5%. Cea mai avantajoasă ofertă ŠKODA Leasing de până acum! Rată fixă vă ajută să planificați mai bine bugetul pentru perioadele următoare. Posibilitatea achitării aportului inițial și a ratelor de leasing în Euro sau MDL.
  6. Aport inițial de 40%. Îți iei orice automobil dorești. Ai nevoie de un aport inițial de 40% pentru a merge cu mașina mult visată.
  7. La sfârșitul perioadei contractuale (până la 36 luni) automobilul devine al dvs. Vă aparține în totalitate!

Leasing-ul este cel mai popular mod de procurare a automobilelor, prin finanțare, în Republica Moldova. ŠKODA Moldova propune un produs testat pentru procurarea automobilelor. ŠKODA Leasing este un produs pentru a face procurarea automobilului dvs mai ușoară și cu mai puţin timp pierdut. Acest produs are la bază același principiu de leasing tradițional cu aport inițial, perioadă contractuală și procentul anual.

În cadrul noului produs venim cu o Ofertă Specială de la 5%* anual pentru toată** gama de modele ŠKODA. Procurarea unui autoturism prin leasing nu a fost niciodată mai ușoară şi mai simplă, procedura de aprobare durând doar două ore şi fiind nevoie doar de buletinul de identitate.

Urcați în mașină și porniți la drum! Bucurați-vă de avantajele autovehiculelor ŠKODA cu livrare imediată: profitați de ofertele de preț actuale și puteți pleca cu ŠKODA dvs. nouă direct acasă. Alegeți unul dintre autovehiculele din întreaga gamă ŠKODA aflate în stoc sau la comandă și profitați de Oferta de Primăvară de 5%, autovehicul nou cu livrare imediată și la un preț avantajos.

Condițiile pentru Oferta Specială de la 5%*:

Aport inițial***Perioada, luniProcent
40%365%

*Ofertă supusă unor termini și condiții. Ofertă valabilă din data de 1 martie 2020 până la 31 mai 2020.
**Cu excepția modelelor OCTAVIA și FABIA.
***Avansul inițial se calculează din suma automobilului.

Pentru detalii și informații puteți lua legătura cu unul din consultanții ŠKODA la numărul de telefon 022 406 220.
Partener al promoției este compania Capital Leasing SRL, telefon 078 300 305 sau 022 508 358.

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/