(foto) Soluţie de fluidizare a traficului? Minim trei intersecții semaforizate vor apărea pe strada 31 August 1989

Mai multe intersecţii semaforizate urmează să apară în scurt timp pe o stradă din centrul Chişinăului, acolo unde, după părerea multora, nu ar trebui să se întâmple. Este vorba despre strada 31 August 1989, care de ani buni se tot reabilitează şi iată că un nou termen de dare în exploatare s-ar apropia.

Înainte ca să vedem asfalt proaspăt pe această arteră destul de importantă din oraş, autorităţile instalează toată infrastructura tehnologică necesară, printre care şi noi semafoare. Acestea urmează să apară în minim trei intersecții şi anume: cu strada Mihai Eminescu, Armenească, Mitropolit Bănulescu Bodoni, etc.

O fotografie plasată pe pagina Siguranta Rutiera Moldova demonstrează că o reţea pentru noile semafoare deja există instalată. În context, autorul imaginii a adresat o întrebare către autorităţile locale, dacă cineva poate să argumenteze necesitatea proiectării și instalării obiectivelor de semafor în aceste intersecții. Cum se justifică decizia din moment ce noua echipă de la Primărie este pentru fluidizarea traficului din capitală. Să fie asta una dintre soluţii sau o eroare?

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

Sensul giratoriu de la intersecţia str. Alecu Russo, Bogdan Voievod, bd. Kiev şi Moscova va fi eliminat

Consilier municipal: “Experimentul INP din acest zile e inutil. Problema este în sensul giratoriu de la PanCom”

(foto) Lumteh a prezentat noul sistem de gestionare a obiectivelor de semafor din Chişinău

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/