‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 25 aprilie, 2024
12.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleÎn pofida coronavirusului, italienii continuă să producă tehnică agricolă

În pofida coronavirusului, italienii continuă să producă tehnică agricolă

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Riscurile asociate cu răspândirea Covid-19 impun reguli speciale, însă companiile producătoare de mașini agricole din Italia mențin rate bune de producție, inclusiv pentru a răspunde cererii externe, care reprezintă 70% din cifra de afaceri a industriei.

Comitetul organizatoric al expoziției internaționale EIMA, care va avea loc la Bologna în perioada 11-15 noiembrie 2020, lucrează la capacitate maximă. Acest lucru a fost anunțat într-un comunicat de presă al Federației Italiene a Producătorilor de Mașini Agricole (FederUnacoma).

Potrivit reprezentanților asociației, riscul ca informațiile incorecte cu privire la presupusa suspendare a producției și dificultăți în furnizarea mărfurilor ar putea să afecteze afacerile.

Uzinele, potrivit FederUnacoma, își continuă activitatea în baza noilor criterii de organizare și a respectării regulilor de prevenire stabilite de guvern și de comunitatea științifică.

De îndată ce faza critică a epidemiei va trece, expozițiile internaționale specializate vor reveni în prim plan. Prima dintre acestea este expoziția internațională EIMA, pe care FederUnacoma o va găzdui la Bologna pentru a 44-a oară, în perioada 11-15 noiembrie 2020.

Federația anunță despre faptul că, comitetul organizatoric al expoziției funcționează la capacitate maximă, astfel încât EIMA 2020 va fi un eveniment grandios care va fi perceput de toată lumea ca o revenire a industriei.

‹ adv ›

FOTO: agbz.ru; imagine simbol.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›