Potențialul de producere a gelurilor antibacteriene „Viorica” urmează a fi mărită de 10 ori

În legătură cu starea de Pandemie declarată de OMS și campania națională de prevenire a răspândirii virusului Covid-19, Fabrica de produse cosmetice Viorica Cosmetic face următoarele precizări:

Potențialul de producere a gelurilor antibacteriene „Viorica” urmează a fi mărită de 10 ori.

Foto: Viorica Cosmetic

În prezent, acestea se fabrică în două ture, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Măsura a fost aplicată pentru a putea face față tuturor solicitărilor care vin din partea unităților comerciale, dar și a cetățenilor de rând. Menționăm că primordial este suplinirea stocurilor a unităților comerciale din Republica Moldova.

Este important să precizăm că gelurile antibacteriene „Viorica” conțin 70-85% de alcool, în timp ce distrugerea Covid-19 impune o concentrație maximă de 60%.

O unitate de gel antibacterian „Viorica” (200 ml) ajunge, în mediu, pentru o perioadă de o circa săptămână (pentru o persoană).

Gelurile antibacteriene „Viorica” pot fi comandate la linia verde 022 836 238, 022 836 257 sau 022 836 237 cu livrare la domiciliu. Menționăm că prețul acestui produs a rămas neschimbat.

Conducerea companiei Viorica Cosmetic asigură atât cetățenii cât și partenerii săi comerciali că este capabilă să producă și – respectiv – să livreze toate stocurile necesare întru prevenirea răspândirii Covid-19.

În lumina celor expuse, Viorica Cosmetic îndeamnă oamenii la responsabilitate civică și la respectarea tuturor recomandărilor date de specialiștii OMS:

  • Evitați locurile aglomerate
  • Spălați-vă cât mai des mâinile
  • Folosiți produse antiseptice ori de câte ori atingeți obiecte de uz comun
  • Evitați tusea și strănutul în palme. Folosiți dosul mâinii sau cotul pentru acestea reflexe.
  • Evitați contactul cu persoane străine, sau cu persoane despre care cunoașteți că s-au aflat în zonele cu risc sporit de infectare.

Și în final, facem apel la solidaritate în această cauză globală. De grija și atenția fiecăruia dintre dumneavoastră depinde sănătatea personală a celor dragi.


// console.log('no ads situation')