Ultima oră! Încă patru cazuri de coronavirus, confirmate. Primul caz de transmitere locală. În total sunt 12 persoane infectate

Încă patru cazuri de coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Printre acestea, s-a înregistrat primul caz de transmitere locală. Bilanțul total ajunge la 12 bolnavi.

Foto: UNIMEDIA

Noaptea trecută, 48 de persoane au fost testate la coronavirus de către medici. Dintre acestea, 4 au fost confirmate la prezența virusului de tip nou.

„Este vorba despre 3 cazuri de import a infecției. O persoană a revenit din Italia, alta din Franța și a treia din Marea Britanie. Dar avem și un caz de transmitere locală”, a anunțat ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Astfel, bilanțul total de cazuri confirmate de infectare cu Covid-19 a ajuns la 12, în Republica Moldova.

Primul caz de coronavirus în Republica Moldova a fost înregistrat pe 7 martie 2020, fiind vorba de o femeie revenită din Italia. Și în celelalte 7 cazuri confrimate până astăzi a fost vorba despre moldoveni reveniți din Italia, țară afectată masiv de acest virus de tip nou. Autoritățile cheamă la respectarea regimului de carantină.


Pub