VIDEO// Imagini emoționante: Italienii izolați în case cântă în balcoane „Strânge-mă în brațe mai tare”

by D M
Distribuiti mai departe...

Italienii nu se dau bătuți, deși țara trece prin clipe grele. Pentru a-și manifesta spiritul combativ și unitatea, primarul Romei, Virginia Raggi i-a chemat pe locuitorii Capitalei, dar și pe cei ai tuturor orașelor și satelor din peninsulă să iasă la balcoane sau în curți și să cânte, exprimându-și astfel solidaritatea. Momentele emoționante până la lacrimi au fost surprinse în imagini.

Music Flash mob from Sicily.

Опубликовано Dear Italy Пятница, 13 марта 2020 г.

 Niște tineri din Benevento, un oraș din sudul Italiei, s-au adunat, fiecare la balconul său, fără să încalce interdicțiile impuse, și au susținut un „concert”, în pofida crizei majore cu care se confruntă țara în ultimele zile, conform La Repubblica. Un eveniment similar s-a produs și într-un cartier din Napoli, scrie Digi24.

Viva L'Italia!

Опубликовано Alin Stănescu Пятница, 13 марта 2020 г.

Inno Mameli

"Rimaniamo distanti oggi per abbracciarci più forte domani"Alzate il volume ed emozionatevi! Inno di Mameli, tamburriate, musica sui balconi. Tutti uniti si può vincere al Coronavirus 🇮🇹

Опубликовано Fanpage.it Четверг, 12 марта 2020 г.

În prezent, Italia se confruntă cu 15.113 cazuri active, iar 1266 de persoane au murit până acum. Peninsula este în carantină totală, iar nervii oamenilor sunt întinși la maxim. Unii nu respectă nici acum restricțiile drastice, menite să stopeze ritmul infernal al infectărilor. 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...