Aflat în carantină, primarul Bălțiului ține legătura cu cetățenii printr-un grup de Viber pe care l-a creat în acest scop

by D M
Distribuiti mai departe...

Primarul Bălțiului a creat un grup pe Viber prin care vrea să țină legătura cu cetățenii. Grupul se numește Carantina MD. Coronavirus., iar până acum acestuia s-au alăturat peste 200 de oameni. Deocamdată, cei care vor să intre în contact cu șeful administrației municipiului Bălți o pot face accesând linkul postat de Usatîi pe pagina sa oficială de Facebook. 

https://invite.viber.com/?g2=AQAMH6febRmpREs2AYC8NYS9tjvHsjTiuBmdo4%2B2zAsOX%2FvzxjKV2oJIF8GQkZsA #coronavirus #carantina #карантин

Опубликовано Усатыем Ренато-Renato Usatii Суббота, 14 марта 2020 г.


În aceeași postare, Usatîi a adăugat și o poză în care apare cu o mască medicinală, sugerând probabil oamenilor că trebuie să ia măsuri de precauție având în vedere răspândirea rapidă a coronavirusului de tip nou.

Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu a declarat astăzi, într-un briefing că numărul persoanelor infectate cu COVID – 19 este de 8. Totodată, cifra suspecților a urcat la 46, de la 20 câte erau ieri. 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.