Ion Ceban: „Transportul public va fi sistat mâine. Ideea de astăzi este ineficientă”

1413885399_dsc_5027

Ion Ceban a luat decizia ca pe parcursul zilei de mâine transportul public să fie sistat, iar de luni va fi reluat. Mai mult, edilul a spus că: „Ideea de astăzi, ca transportul să nu oprească în stațiile din preajama Pieței Centrale, este ineficientă”.

El a mai adăugat că: „Oamenii continuă să vină în masă la piață, parcuri, pentru a-și petrece timpul liber. Este o măsură necesară, pentru ca cetățenii să stea acasă în contextul declarării codului roșu anunțat ieri de guvern. Centrul orașului este plin cu oameni încă de dimineață. Oamenii vin din suburbii.

Nu este scopul nostru să interzicem anumite lucruri de dragul interzisului, dar facem tot posibilul și luăm toate măsurile necesare pentru a avea grijă de cetățeni. Noi avem nevoie, în această situație, de înțelegerea fiecăruia și cooperarea tuturor. Eu sunt de acord să fiu învinuit ca primar că în această situație am interzis ceva, dar nu mi-aș ierta niciodată dacă nu aș întreprinde aceste măsuri și lucrurile ar avea o altă întorsătură. Unica soluție în ziua de astăzi de a evita infecțiile cu coronavirus este să stăm acasă”.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente