/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Starea de sănătate a celor opt persoane confirmate cu noul coronavirus

14 martie 2020, ora 10:08

În Republica Moldova rămân a fi confirmate opt cazuri de infectare cu coronavirus și 46 de cazuri suspecte. La moment, starea de sănătatea a doi dintre acești pacienți rămâne a fi gravă, dar stabilă. Trei sunt de gravitate medie, iar la alți trei pacienți starea este satisfăcătoare.

„Mai prudenți suntem în privința stării de sănătate a uneia dintre doamne care și-a determinat de sine stătător tratamentul. Dar este vorba despre niște probleme conexe, nu de efectele infecției cu coronavirus. Starea de sănătate este monitorizată. Nu avem nicio persoană din cele opt care ar fi la respirație asistată. Toate persoanele sunt conștiente, vorbesc cu rudele prin telefon”, a spus ministra Sănătății Viorica Dumbrăveanu.

Precizăm că la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”  sunt internați 32 de pacienți suspecți, iar 14 persoane sunt la Spitalul Municipal de Boli Contagioase pentru Copii, dintre care doi sunt adulți care au suspecții de COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram