/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Haos la Piaţa Centrală! Oamenii s-au luat la ceartă cu polițiștii

missing
14 martie 2020, ora 11:06

Haos la Piaţa Centrală! Oamenii s-au luat la ceartă cu polițiștii după ce unii au fost opriți la poartă și le-a fost interzis să intrare pentru a face cumpărături.

Din imagini video postate pe o rețea socială se vede cum o mulțime de oameni sunt indignați și așteaptă la poartă pentru a intra în piață.

Contactați de tv8.md, reprezentanții Primăriei Chișinău au precizat că oamenilor nu le-a fost interzisă accesul în Piața Centrală, ci li se permite intrarea doar unui număr restrâns de persoane.

Începând cu ziua de luni, 16 martie Piața Centrală din Chișinău se închide pe o perioadă nedeterminată. Decizia a fost luată la ședința de ieri a Comisiei municipale pentru situații excepționale, pentru a preveni infecțiile cu coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram