/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ UPDATE: Detalii despre accidentul de la Băcioi. Patru tineri, transportați la spital

missing
14 martie 2020, ora 12:37

UPDATE: 12:37 Impactul puternic s-a produs în această dimineață, către ora 03:35. Șoferul a ajuns cu mașina într-un gard, iar mai apoi s-a tamponat într-un pilon de electricitate.

În urma accidentului, patru tineri (doi băieți și două fete) cu vârstele cuprinse între 20 si 21 de ani, care se aflau în automobil, au fost transportați de urgență la spital.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru a se stabili circumstanțele si cine dintre tineri se afla la volan.

UPDATE: 12.18 O mașină a fost făcută zob în urma unui grav accident rutier. Totul s-a produs azi în satul Brăila din comuna Băcioi din sectorul Botanica. Potrivit martorilor, în automobil se aflau șapte persoane. Deocamdată nu se cunoaște starea acestora. 

Din imagini se vede că șoferul a intrat cu putere într-o curte și a avariat locuința.

Martorii au mai observat lângă mașină o sticlă care ar putea conține băuturi alcoolice.

Vom reveni cu detalii…

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram