/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

ATENȚIE! Mâine transportul public va fi sistat. „Oamenii continuă să vină în masă la piață, parcuri, pentru a-și petrece timpul liber”

missing
14 martie 2020, ora 14:31

Transportul public din Chișinău își va sista mâine activitatea, iar de luni va fi reluat. O decizie în acest sens a fost luată de primarul general Ion Ceban, în contextul declarării Codului Roșu la nivel naţional referitor la situaţia epidemiologică prin infecţia cu COVID-19.

„Ideea de astăzi, ca transportul să nu oprească în stațiile din preajama Pieței Centrale, este ineficientă. Oamenii continuă să vină în masă la piață, parcuri, pentru a-și petrece timpul liber. Este o măsură necesară, pentru ca cetățenii să stea acasă”, a menționat Ceban.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram