Marile Premii de Formula 1 ale Bahrainului și Vietnamului, amânate! Sezonul ar putea începe de la sfârşit de mai

S-a întâmplat şi asta! Marile Premii de Formula 1 ale Bahrainului și Vietnamului au fost amânate din cauza răspândirii globale continue a coronavirusului.

Cursele erau programate potrivit calendarului din acest sezon pentru zilele de 20-22 martie pe Circuitul Internațional Bahrain din Sakhir şi pentru zilele de 3-5 aprilie pe circuitul din Hanoi, recent finalizat de construit.

Foto: autoblog.md

Știrea vine după anunţul despre anularea Marelui Premiu australian de deschidere a sezonului din acest weekend și a amânării anterioare a Marelui Premiu al Chinei, care trebuia să aibă loc în perioada 17-19 aprilie.

Şefii Formula 1 și FIA spun că vor continua să colaboreze îndeaproape cu promotorii curselor din Bahrain și Vietnam pentru a monitoriza situația și a studia viabilitatea posibilelor date alternative pentru ambele curse. De asemenea, aceștia afirmă că se așteaptă ca noul campionat să înceapă în Europa de la sfârșitul lunii mai, însă acest lucru va fi revizuit în mod regulat. Citește articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub