23:17:17 28.03.2024
Stiri

Plahotniuc INFIRMĂ că a fost reținut în SUA. Primul mesaj al fostului lider PD, după mai multe luni de TĂCERE: „Pentru cei care „nu mai pot de grija mea”, le spun și lor să se liniștească, sunt bine și liber”

Politică 13.03.2020 08:45 Vizualizări1921 Autor: Ziarul National
Plahotniuc INFIRMĂ că a fost reținut în SUA. Primul mesaj al fostului lider PD, după mai multe luni de TĂCERE: „Pentru cei care „nu mai pot de grija mea”, le spun și lor să se liniștească, sunt bine și liber” Facebook


Fostul lider al Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, infirmă că a fost reținut în SUA, pentru că ar fi încălcat regimul de ședere, așa cum a afirmat ieri-seara Renato Usatîi. Astfel, Plahotniuc a ținut să-i liniștească pe cei care „își fac griji” pentru siguranța sa.

„Pentru oamenii apropiați, care-și fac cu adevărat griji pentru mine, le transmit și aici, pe pagina mea de facebook, că sunt în siguranță. Pentru cei care „nu mai pot de grija mea”, le spun și lor să se liniștească, sunt bine și liber”, a reacționat acesta pe Facebook.

Citește și: Vlad Plahotniuc ar fi fost REŢINUT de autorităţile din SUA

Fostul lider democrat a lăsat să se înțeleagă că Usatîi ar fi un „vânător” de like-uri și de aceea lansează fake news-uri.

„Regret că unii se dau în spectacol și recurg la fake news-uri pentru a-și atinge diverse scopuri, inclusiv pentru a-și crește audiența și numărul de like-uri. Dar le sugerez să-și vadă de grija lor și să-și canalizeze energia pentru a rezolva problemele cetățenilor”.

Acesta își asigură prietenii că este bine.

„Le mulțumesc încă o dată tuturor celor, care și-au făcut cu adevărat griji pentru mine. Dar îi asigur că nu au niciun motiv. Tocmai de aceea am decis să reacționez la aceste falsuri. Dar nu o voi face de fiecare dată, când diverse personaje vor lansa neadevăruri despre mine. Despre schimbările în viața mea, am să vă comunic personal”, a conchis Vlad Plahotniuc.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md