14:06:03 25.04.2024
Stiri

Smiley își dezvăluie numărul de telefon

Monden 13.03.2020 18:48 Vizualizări2500 Autor: Ziarul National
Smiley își dezvăluie numărul de telefon


Smiley s-a gândit la o metodă inedită de a intra în contact cu fanii, dar și de a-și promova noua melodie. Artistul își dezvăluie numărul de telefon în videoclipul piesei „Ce mai faci, străine?”.

Smiley poate fi acum sunat de oricine, poate fi contactat prin mesaje de toată lumea și asta doar dacă urmărește videoclipul noii sale piese, și descoperă, ascuns în imagini, numărul său de telefon: „Mi-am dorit mereu să vorbesc direct cu cei care îmi ascultă muzică, să-mi spună ce părere au despre piesele mele și ce ar vrea să mai asculte. Așa că, m-am gândit să dau printr-o provocare direct numărul meu de telefon, că să ne fie mai simplu să ne auzim și să comunicăm. Mi-e dor de casă, de toți ai mei și abia aștept să-mi spună sau să-mi scrie lumea „ce mai faci, străine”, pe unde ai umblat?”, spune Smiley, aflat în America de la începutul lunii februarie pentru a face muzică împreună cu o parte din echipa de la HaHaHa Production, scrie unica.ro.

Lansată cu provocarea inclusă de a găsi mesajul ascuns în imaginile clipului, piesă „Ce mai faci, străine?” este difuzată deja de radiourile din țară, are mii de ascultări pe platformele de streaming și este pe primele locuri în trending pe youtube, cu aproape un milion de vizualizări.

Peste 1 000 de persoane au descoperit numărul de telefon al lui Smiley ascuns în clip pe care au și trimis prin intermediul whatsapp mesaje scrise, video, vocale și fotografii: „Am primit deja sute de apeluri și mesaje. Abia aștept să vorbim si să aflăm mai multe unii despre alții”, le spune Smiley celor care vor descoperi numărul sau în clip.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md