(foto) Eveniment dedicat femeilor, la Universitatea Tehnică a Moldovei

utmpr (1)

În data de 4 martie, administrația Universității Tehnice a Moldovei în colaborare cu Comitetul Sindical Salariați au organizat o festivitate dedicată tuturor doamnelor și domnișoarelor din comunitatea UTM, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii – 8 Martie. O atmosferă destinsă, cu un decor deosebit, cu bucate alese și muzică de sărbătoare, o îmbinare excelentă de a încuraja comunicarea în vederea consolidării culturii organizaționale a UTM.

„Ziua de 8 Martie ne oferă prilejul potrivit pentru a vă spune cât de mult însemnați pentru noi. Dorim să vă mulţumim pentru tot ceea ce am învăţat de la dumneavoastră: cum să dăruim necondiţionat, cum să avem încrede în noi. Voi sunteți cele care iubiți fără a cere nimic în schimb, care ne oferiți sprijin şi încurajări când avem nevoie, care sunteți mereu alături de noi, chiar și când viaţa pare împotriva noastră”, transmite site-ul UTM.

Atmosfera evenimentului este redată perfect în aceste fotografii: bună dispoziție, oameni dragi, muzică live și bucate delicioase.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente