Adunarea Generală a Judecătorilor, amânată din cauza pandemiei de Coronavirus

Crina Dumitriu
13/03/2020

Consiliul Superior al Magistraturii a amânat Adunarea Generală a Judecătorilor, care urma să aibă loc vineri, 13 martie 2020, din cauza situației epidemiologice legată de virusul COVID-19. 

CSM a anunțat că decizia  fost luată în confomitate cu decizia Comisiei naționale extraordinare de sănătate prin care s-a interzis organizarea și desfășurarea în perioada 11 martie – 1 aprilie 2020 a manifestărilor/măsurilor/întrunirilor în masă cu participarea unui număr mai mare de 50 de persoane. 

Prin urmare, la data de 11 martie 2020, CSM a solicitat opinia ANSP referitor la posibilitatea desfășurării Adunării Generale a Judecătorilor preconizată pentru 13 martie 2020. La data de 12 martie 2020 a fost emis avizul nr. 01-14/2-962,  prin care a considerat oportun de a transfera activitatea respectivă pe o perioadă ulterioară în funcție de evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19.

Crina Dumitriu
13/03/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii