/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Doi bărbați din Criuleni riscă închisoare pentru că au amenințat cu cuțitul un tânăr

missing
13 martie 2020, ora 14:27

Doi tineri cu vârstele de 21 și 29 de ani, originari dintr-o localitate din raionul Criuleni, riscă mai mulți ani de închisoare pentru că au amenințat cu cuțitul un tânăr de 20 de ani din Budești.

Potrivit oamenilor legii, cei doi indivizii au venit la victimă pentru a-i cere o datorie. În urma discuțiilor între cei trei s-a iscat un conflict care mai apoi a generat în bătaie. În cele din urmă, tânărul a fost amenințat cu un cuțit.

Bănuiții se aflau în stare de ebrietate în momentul comiterii infracțiunii. Ei au fost reținuți și escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția. Anterior ei au fost judecați, iar unul din ei recent a fost eliberat din închisoare.

Tinerii au fost plasați în arest pentru 30 de zile, iar pentru fapta comisă, conform legislației, riscă ca următorii zece ani să-i petreacă după gratii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram