‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 23 aprilie, 2024
5.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageAfaceriVIDEO. Un tânăr din Ștefan Vodă construiește un abator și o fermă de porci...

VIDEO. Un tânăr din Ștefan Vodă construiește un abator și o fermă de porci și tauri

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În timp ce majoritatea tinerilor pleacă pe rând în străinătate, unii decid să rămână aici, riscă și inițiază afaceri acasă. Este și cazul unui tânăr din satul Căplani, Ștefan Vodă, care construiește un abator, în preajma căruia vrea să deschidă o fermă modernă, unde va crește porci și tauri, se arată într-un reportaj realizat de JurnalTV.

În viitorul apropiat, Marin Muntean își propune să construiască o fermă modernă, unde va crește în condiții bune până la 300 de porci. Aceasta se va afla în apropierea abatorului, care este în proces de construcție.

Tânărul a planificat fiecare detaliu. Angajații vor avea acces separat în clădire. O problemă majoră o reprezintă identificarea unui medic veterinar. Pentru ca abatorul să funcționeze, el urmează să fie dotat cu tot necesarul.

Finanțare speră să primească în cadrul unui program al Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii, destinat tinerilor. Marin Muntean spune că afacerea este un risc, dar el nu își pierde optimismul.

Statul ar trebui să susțină tinerii care doresc să pornească afaceri acasă și astfel să dezvolte țara, consideră primarul satului Căplani.

‹ adv ›

Foto simbol: reporter24.info

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›