(video) Renato Usatîi se află în carantină și declară că Vlad Plahotniuc ar fi fost arestat în SUA

26442371

Renato Usatîi a declarat într-un live pe Facebook că Vlad Plahotniuc a fost arestat în SUA din cauza că acesta a încălcat regimul de ședere. În același timp, autoritățile moldovene nu au primit nicio informație despre această situație.

„M-am întors azi-dimineață din Marea Britanie, având o deplasare de lucru și mi s-a spus că urmează să stau în carantină timp de 14 zile, pentru că Marea Britanie este considerată una dintre țările unde sunt înregistrate peste 300 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus. Nu am dreptul moral să creez situație de risc pentru oamenii cu care lucrez. De aceea, mă voi afla acasă”, a spus Usatîi.

La fel, politicianul a povestit despre arestarea lui Vlad Plahotniuc în SUA. „Am aflat că ieri Vlad Plahotniuc a fost arestat de oamenii legii din SUA. A fost arestat pentru încălcarea regimului de ședere în țară. Am o astfel de informație care a parvenit dintr-o organizație internațională care monitorizează situația cu Vlad Plahotniuc. Autoritățile din Moldova nu au primit o astfel de informație. Republica Moldova nu are nicio înțelegere cu SUA cu privire la procedurile juridice de extrădare a cetățenilor moldoveni. Mâine, voi afla mai multă informație”, a declarat politicianul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente