Andrei Năstase: Vom prelua cele mai bune practici de la SUA și Israel, inclusiv în ce privește combaterea corupției mari

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase crede că țara noastră poate prelua practici în diferite domenii de la Israel și Statele Unite ale Americii. Și în adoptarea măsurilor de prevenție a infecției cu coronavirus, autoritățile pot prelua bunele practici aplicate de alte state, crede Năstase.

Foto: UNIMEDIA

„Autoritățile fiecărui stat sunt cele mai bine plasate să ia măsurile necesare în prevenirea infecției cu coronavirus. Israel a luat măsuri de precauție foarte eficiente. La fel, România a luat măsuri prompte”, a menționat liderul Platformei DA, într-o conferință de presă.

„Vom prelua cele mai bune practici ale Israelului și în alte multe domenii. Au prcaticoi bune în domeniul agriculturii, în domeniile sociale, dar chiar și în cea ce privește combaterea marii corupții. Cunoaștem foarte bine că un președinte a ajuns pe banca acuzaților și dacă tot veni vorba de Igor Dodon, vreau să spun că iată se poate. Și vom prelua cele mai bune practici și de la SUA”, a adăugat Andrei Năstase.


Pub