Anunț important! Dacă mergeți în Israel, trebuie să cereți permisiunea de a intra, cu 5 zile înainte

Israelul a introdus carantină obligatorie pentru toți străinii care ajung pe teriroiul său, pentru o perioadă de 14 zile. Noul regim a intrat astăzi în vigoare și va dura până în23 martie, cel puțin.

Foto: UNIMEDIA

Astfel, Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel vine cu următoarea informație:

✔Cetățenii Republicii Moldova care planifică să călătorească în Statul Israel, trebuie să se adreseze la secția consulară a Ambasadei Statului Israel în România, cu 5 zile înainte de data sosirii, utilizând adresa de email: consul@bucharest.mfa.gov.il

✔În emailul la adresa indicată mai sus, cetățenii care intenționează să călătorească în Statul Israel, vor indica ruta aeriană cu care planifică să sosească la Tel-Aviv și adresa la care se vor afla în autoizolare pentru o perioadă de 14 zile, conform formularului:

Formular / Sursa:captură

✔După caz, la solicitarea secției consulare a Ambasadei Statului Israel în România, cetățenii vor transmite documentele suplimentare relevante călătoriei în Israel.

✔Cetățenii Republicii Moldova se vor putea deplasa în Statul Israel doar după recepționarea răspunsului pozitiv de la secția consulară a Ambasadei Statului Israel în România.

✔Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel recomandă cetățenilor moldoveni, până la anularea restricțiilor de călătorie anunțate, să-și anuleze sau să-și reprogrameze călătoriile în Israel.


Pub