Kaufland Moldova a instituit măsuri suplimentare de igienă, dezinfecție și prevenție în magazine și în sediul central, pentru a spori siguranța clienților și a angajaților

Astfel, de mai multe ori pe zi, în magazine sunt dezinfectate toate suprafețele des utilizate de clienți și colegi și obiectele de uz comun, precum cărucioarele de cumpărături, coșurile de mână, mânere, clanțe, balustrade, cântarele de la Legume-Fructe, cleștii de la brutărie, casele de marcat, mobilierul de la case și Biroul de Informații, butoanele de lift, scările rulante, mesele de la Grill și altele.

Foto: Kaufland

Toaletele din magazine și toate spațiile comune ale angajaților sunt dezinfectate în totalitate de mai multe ori pe zi.

În toate magazinele sunt stații cu dezinfectant de mâini gratuit, atât în zonele pentru clienți, cât și la casele de marcat. Toți angajații noștri cunosc regulile de igienă și îi încurajăm să le respecte.

De asemenea, pe această cale, rugăm clienții să păstreze distanța de siguranță de 1 metru, să evite cât mai mult posibil folosirea bancnotelor și să opteze pentru plata cu cardul sau cu telefonul.

În magazine și sediul central au fost alocate echipe responsabile de implementarea măsurilor suplimentare de igienă și prevenție.

Am demarat și un set de măsuri pentru a proteja angajații din birouri. De asemenea, am pus la dispoziție și o linie telefonică specială pentru informarea corectă și completă a angajaților.

Precizăm că, magazinele noastre sunt aprovizionate în mod constant cu mărfuri noi.

Suntem în permanent contact cu autoritățile și partenerii noștri naționali și internaționali și urmărim evoluția situației. Ne angajăm să luăm toate măsurile necesare, pentru a proteja siguranța clienților și a colegilor noștri.


// console.log('no ads situation')