Impact fatal la Edineț. O tânără de 19 ani a decedat după ce mașina în care se afla s-a ciocnit frontal cu un alt vehicul

O tânără de 19 ani a decedat astăzi într-un accident teribil produs la Edineț, după ce mașina în care se deplasa s-a tamponat frontal cu o camionetă. O altă femeie a fost internată în secția reanimare de la spitalul din Edineț, cu multiple traumatisme.

Foto: IP Edineț

Poliția a fost anunțată astăzi, 12 martie 2020, la ora 12:45, de către o femeie care a relatat despre un accident cu persoane traumate produs în apropierea satului Alexandreni, din raionul Edineț.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă, conducerea IP Edineț și procurorul de serviciu, care au stabilit că automobilul de model Renault Trafic, condus de de un tânăr de 20 de ani din raionul Edineț s-a tamponat frontal cu un automobil de model Nissan Qashqai ce se deplasa pe sensul opus și era condus, de asemenea, de un tânăr de 20 de ani din raionul Ocnița. În automobilul Nissan se aflau două femei, de 19 și 55 de ani.

În urma impactului, pasagera de 19 ani a decedat la fața locului până la sosirea ambulanței, iar femeia de 55 de ani a fost transportată la Spitalul Raional Edineț cu multiple traumatisme, fiind internată în secția de reanimare în stare gravă.

Pe cazul dat urmează a fi pornită o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Accident la Edineț / Sursa:IP Edineț
Accident la Edineț / Sursa:IP Edineț


Pub