Ultima oră! Încă două cazuri de coronavirus, confirmate. Bilanțul în Moldova ajunge la 6 persoane

Încă două cazuri de coronavirus în Republica Moldova au fost confirmate. Informația a fost prezentată de către autorități, după realizarea testelor pe cele 30 de cazuri suspecte.

Foto: UNIMEDIA

Ca și în cazul primilor 4 pacienți, astăzi a fost confirmată infectarea cu coronavirus a încă două persoane revenite recent din Italia, țară aflată în carantină națională din cauza Covid-19.

„Starea tuturor pacienților este medie”, a spus ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Al patrulea caz de coronavirus a fost confirmat ieri de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Potrivit ministrei, este vorba despre una dintre cele două persoane, care au fost testate încă o dată. Rezultatele testului pentru a doua persoană încă nu sunt gata. Ministra a spus că a patra persoană infectată este tânărul care a venit cu cursa Milano - Chișinău, împreună cu prima victimă.

Primul caz de coronavirus a fost confirmat pe 7 martie în Republica Moldova, fiind vorba despre o femeie venită din Italia.

La 10 martie, încă două cazuri de coronavirus au fost confirmate în Republica Moldova. Este vorba despre doi adulți, care au fost spitalizați la Toma Ciorbă, după mai multe zile petrecute acasă, fără a respecta un regim de carantină. Aceștia au efectuat vizite în Italia, la sfârșitul lunii februarie.


Pub