Maximum prezintă: seria televizoarelor OLED LG - B9

Cu diagonalele 55 și 65 de inch, cei de la LG ne propun seria de OLED-uri B9. Această serie vine cu un hardware construit pe baza procesorului LG alpha 7 din anii precedenți, însă modernizat și adus la perfecțiune. Astfel coreenii aduc două procesoare de generația a doua – Alpha 9 Gen 2 și Alpha 7 Gen 2, ultimul regăsindu-se în seria B9.

Foto: maximum.md

Acest procesor are suficientă putere pentru a face față nu doar procesării avansate a imaginei, dar și a bunei funcționări ale programelor cu inteligență artificială. Datorită noului cip, televizoarele LG se integrează ușor la modulele ”Smart” din casa ta pe bază de Google Assistant și Amazon Alexa.

OLED-uri B9 / Sursa:maximum.md

Interfața de 2.1 utilizată în B9, oferă o lățime de bandă foarte mare în comparație cu versiunea precedentă 2.0. Acest lucru vă va permite să vizualizați o imagine cu rezoluție mai mare, vă veți simți într-o adevărata călătorie în lumea filmelor și emisiunilor preferate. Asta înseamnă nuanțe uniforme, detalii extrem de clare si culori intense!

Televizorul OLED LG asigură un negru profund cu peste 8 milioane de pixeli care își controlează în mod automat și individual luminozitatea. Acesta evidențiază bogăția tuturor culorilor, descoperă detaliile ascunse și dezvăluie frumusețea fiecărui cadru. Cu o frecvență de 120 hertz, nu vei scăpa niciun detaliu.

Televizor OLED LG / Sursa:maximum.md

Acustica este aproape cel mai important detaliu! Un film bun presupune și un sunet excelent. LG și-a echipat televizoarele cu sistemul Dolby Atmos, care are un efect spectaculos asupra coloanei sonore. Această funcție se ajustează automat la sistemul de boxe, indiferent dacă este un sistem de sunet integrat, sound bar, boxe sau niște căști bluetooth în caz că nu vrei să deranjezi vecinii.

Sistem Dolby Atmos / Sursa:maximum.md

Designul elegant al televizorului se integrează perfect în locuința ta. Televizorul LG OLED adaugă o notă finală de unicitate unui interior amenajat cu gust. Panoul led este foarte subțire, are un picior discret și arată la fel de bine pe mobilierul din camera ta cât și pe un perete. În Modul Galerie poți seta imagini în dependență de designul încăperii sau de dispoziția pe care o ai.

Ecranele LED deseori pot provoca disconfort în timpul vizionării, însă nu și OLED-urile de la LG. Pentru că ele emit 29% lumină albastră, un procent mult mai mic față de standardul minim de 50%. Așadar, te poți juca sau uita la televizor fără să îți mai faci griji cu privire la sănătatea ochilor tăi sau a membrilor familiei tale.

https://youtu.be/9wtDuxLyQuc

Vină în rețeaua de magazine MAXIMUM pentru ca să te convingi personal sau o îl poți achiziționa online https://maximum.md/ro/5869493/

Nu rata: Produse noi / Cel mai bun preț / Top Vânzari / Numai la noi / Recomandăm / Reduceri

Urmăreștene pe rețelele de socializare: Facebook / Youtube

Cumpără OnLine: maximum.md


// console.log('no ads situation')