Orange Moldova – certificată ca angajator de top la nivel internațional în 2020

Orange Moldova, pentru al 7-lea an consecutiv, este certificată ca Angajator de Top de către Institutul Top Employers, autoritatea globală pentru recunoașterea excelenței în practicile de Resurse Umane.

Foto: Orange

Compania Orange Moldova a primit certificarea prin care este recunoscută ca angajator de top pentru standardele excelente de Resurse Umane. Acestea presupun: dezvoltarea continuă a angajaţilor prin participarea la cursuri interne şi internaţionale de dezvoltare profesională, programe de rotaţie internă, pachet generos de beneficii.

La fel, au fost recunoscute și programele Orange dezvoltate în vederea respectării echilibrului dintre muncă şi viața personală. Printre acestea sunt lucrul la distanţă, masaj și Yoga la birou, alinierea spațiilor din oficii la cele mai actuale trenduri internaționale, pentru a oferi un confort maxim angajaților la locul de muncă.

Elvira Neamţu, Director Resurse Umane Orange Moldova: „Certificarea Top Employer este o dovadă a faptului că politicile şi practicile noastre în domeniul resurselor umane se raportează la standardele europene şi mondiale din domeniu. Vom continua să fim în permanent dialog, pentru a asculta, a promova şi integra practicile de top în compania noastră. Distincţia conferită este recunoaşterea efortului şi a contribuției fiecărui angajat”.

Orange Moldova demonstrează constant că este un angajator digital şi uman, care ştie să asculte şi să răspundă nevoilor angajaților săi.

Pentru a fi certificată la nivel internațional, Orange Moldova a răspuns la peste 100 de întrebări ce vizează 600 de practici în domeniul Resurselor Umane, structurate pe 10 teme: strategia pentru talente, planificarea forței de muncă, achiziția de talente, on-boarding, învățare și dezvoltare, managementul performanței, dezvoltarea Leadership-ului, managementul carierei și succesiunii, compensare, beneficii și cultură.

Institutul Top Employers este autoritatea globală pentru recunoașterea excelenței în practicile de Resurse Umane. Institutul favorizează accelerarea acestor practici pentru a îmbunătăți condițiile de muncă ale salariaților. Prin programul de certificare al Institutului, companiile participante pot fi validate, certificate și recunoscute drept angajatori pentru care merită să lucrezi. Înființat în urmă cu 28 de ani, Institutul Top Employers a certificat peste 1600 de organizații din 119 țări / regiuni. Acești angajatori de top certificaţi au un impact pozitiv asupra vieții a 6 900 000 de angajați la nivel global.


// console.log('no ads situation')