Sute de tone de gunoi, scoase din sectoarele capitalei. „Unele străzi nu au fost salubrizate de ani buni”

Primăria Chișinău a dat start Campaniei municipale „Curățenia generală de primăvară”. Edilul capitalei se arată nemulțumit de faptul că multe străzi și chiar cartiere întregi nu au fost salubrizate ani la rând.

Foto: facebook/ Ion Ceban

„Cartiere, străzi și trotuare uitate de a fi salubrizate, cam așa am găsit lucrurile în oraș. Este vorba și despre un trotuar abandonat, din strada Calea Moșilor din cartierul, Visterniceni spre podul de la Circ, care a fost uitat să fie curățat de ani buni. Și cazuri similare sunt foarte multe”, a scris Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.

Pentru a avea un oraş curat şi verde în preajma sărbătorilor pascale, ieri, Primăria a dat start Campaniei municipale „Curățenia generală de primăvară”.

„Cred că noi continuăm o campanie amplă de salubrizare de la preluarea mandatului meu de primar. În această perioadă, mi s-a creat impresia că acest lucru anterior se făcea doar în campaniile de salubrizare, care erau oficial anunțate. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar sute de tone de gunoi au fost scoase din fiecare sector în aceste luni. De ce nu s-a făcut până acum? Deoarece cred că nu s-a dorit acest lucru”, a precizat edilul.

Tone de gunoi, scoase din sectoarele capitalei / Sursa:facebook/Ion Ceban
Tone de gunoi, scoase din sectoarele capitalei / Sursa:facebook/ Ion Ceban
Tone de gunoi, scoase din sectoarele capitalei / Sursa:facebook/Ion Ceban
Campania municipală „Curățenia generală de primăvară”. / Sursa:facebook/Ion Ceban


Pub