11:19:08 28.03.2024
Stiri

COVID-19 // Metoda SIMPLĂ prin care putem verifica în fiecare dimineaţă dacă suntem infectaţi

Știri 11.03.2020 07:30 Vizualizări127177 Autor: Ziarul National
COVID-19 // Metoda SIMPLĂ prin care putem verifica în fiecare dimineaţă dacă suntem infectaţi


Coronavirusul a ajuns şi pe reţelele sociale, acolo unde, pe lângă informaţiile oficiale, pe lângă mesajele asumate de către autorităţile publice sau de către specialiştii în domeniu apar şi tot felul de mesaje şi "recomandări" care se viralizează fără ca persoanele ce le distribuie şi, astfel, susţin această isterie să-şi pună şi întrebarea dacă sunt adevărate.

Noul Coronavirus poate să nu arăta semne de infecție mai multe zile. Cum se poate ști dacă cineva este infectat? Până când se ajunge la febră și/sau tuse și persoana merge la spital, plămânul este de obicei 50% cu fibroză și va fi prea târziu. Experții taiwanezi oferă o simplă verificare de sine pe care o putem face în fiecare dimineață. Respiră adânc și ține-ți respirația mai mult de 10 secunde.

Dacă faceţi acest lucru complet şi cu succes fără tuse, fără disconfort, rigiditate sau pierderea etanșeității gurii etc., dovediţi că nu există fibroză în plămâni, practic nu aveţi nicio infecție. Vă rugăm să vă auto-verificaţi în fiecare dimineață într-un mediu cu aer curat.

Sfaturi excelente dau şi medicii japonezi pentru tratarea COVID-19: Toată lumea ar trebui să se asigure că gura si gâtul sunt umede şi niciodată uscate. Ia câteva înghițituri de apă la fiecare 15 minute, cel puțin. De ce? Chiar dacă virusul ajunge în gură, apa potabilă sau alte lichide îl va spăla şi duce în jos prin gât în stomac. Odată ajuns acolo, acidul stomacal va ucide virusul. Dacă nu bei suficientă apă în mod regulat, virusul poate intra în trahee și în plămâni. E foarte periculos. Vă rugăm să trimiteți acest lucru familiei și prietenilor."

De menţionat că în R. Moldova au fost deja confirmate trei cazuri de coronavirus.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md