17:01:02 18.04.2024
Stiri

VIDEO // Primele DETALII despre mama cu trei copii, suspectați că ar fi infectați cu COVID - 19. În spitale sunt internate 22 de persoane care ar putea fi INFECTATE

Social 11.03.2020 08:59 Vizualizări4417 Autor: Ziarul National
VIDEO // Primele DETALII despre mama cu trei copii, suspectați că ar fi infectați cu COVID - 19. În spitale sunt internate 22 de persoane care ar putea fi INFECTATE


UPDATE // La ora actuală sunt internate 22 de persoane suspectate că ar fi infectate cu coronavirus, a anunțat ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu. 14 adulți sunt internați la Spitalul „Toma Ciorbă”, iar opt persoane sunt la Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii. Este vorba de șase copii și două mame. Copiii sunt în stare gravă medie, a afirmat Dumbrăveanu.

Ministra s-a referit la mama cu cei trei copii, care au fost internați în această noapte. Acesta a fost în Italia în perioada când deja era perioada de criză. Mai mult, femeia a fost la cumpărături împreună cu copiii săi și anume în acel loc aglomerat ar fi putut să se infecteze. O altă mamă cu un copil ar fi fost, la fel, în Italia, chiar dacă tuturor li s-a recomandat să se abțină de la călătorii.

Ministra a mai adăugat că au fost identificate rapid persoanele care au intrat în contact cu bărbatul din provincie și femeia din Chișinău.

„La ora 16.00 vom avea rezultatele testelor de laborator în privința persoanelor suspecte că ar fi infectate”, a adăugat Dumbrăveanu.


****************

O mamă cu trei copii au fost internați aseară la un spital din Chișinău, fiind suspectați că ar fi infectați cu temutul coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de premierul Ion Chicu.

Potrivit premierului, cei patru ar fi fost la shopping la Verona, Italia. „Unul dintre copii e cu malformații la inimă de mult timp... Așteptăm rezultatele testului la coronavirus...”, a precizat acesta.

Citește și: FOTO // Isteria legată de CORONAVIRUS a ajuns şi în R. Moldova. Moldovenii GOLESC de produse alimentare cel mai mare hypermarket din Chişinău

În același context, premierul i-a îndemnat pe moldoveni să evite locurile aglomerate, în special supermarketurile: „Chem oamenii să conștientizeze pe deplin pericolul pentru viața și sănătatea lor. Măcar a copiilor, dacă de-a lor nu le pasă”.

Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, prezintă, de la ora 9.00 detalii despre acest caz, dar și informații actualizate privind situația coronavirus în R. Moldova.



Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md