15:32:23 28.03.2024
Stiri

FOTO // Eveniment GRANDIOS la cea de-a 6-a ediție a „Galei Meșterilor”. MCF, una dintre cele mai mari companii importatoare și distribuitoare a materialelor de construcție și finisare din R. Moldova, a PREMIAT cei mai buni meșteri

Economie 11.03.2020 12:40 Vizualizări2249 Autor: Ziarul National
FOTO // Eveniment GRANDIOS la cea de-a 6-a ediție a „Galei Meșterilor”. MCF, una dintre cele mai mari companii importatoare și distribuitoare a materialelor de construcție și finisare din R. Moldova, a PREMIAT cei mai buni meșteri


MCF-ENGROS, una dintre cele mai mari companii importatoare și distribuitoare a materialelor de construcție și finisare din R. Moldova, şi-a dat întâlnire cu partenerii săi, în cadrul celei de-a 6-a ediţii a „Gala Meșterilor”. Tradițional, echipa a premiat cei mai buni meșteri din domeniul construcțiilor și finisărilor pentru colaborarea eficientă şi rezultatele muncii obținute în anul 2019. Au primit cadouri toți participanții la eveniment. Pe durata întâlnirii, meșterii MCF au avut parte și de concursuri, premii, cadouri, dar şi calificări primite din partea MCF și din partea partenerilor: PPG Romania, Knauf, AMF, Xella, Brikston, Soudal, Sniezka și Austrotherm.

Astfel, peste 40 de premianți s-au putut regăsi în categoria meșteri de top, categoria silver, gold și platinum.

Grigorii Ianeț, deținătorul premiului platinum a recunoscut că timp de 18 ani, de când colaborează cu MCF, urmărește ca oamenii să simtă căldura și atmosfera din casele lor cu materiale care le vinde MCF.

„Această gală este ca o întâlnire de suflet cu partenerii noștri. Pe fundalul situației pe care o avem astăzi cu migrația destul de accentuată nu aș zice că vânzările cresc spectaculos, este o categorie de meseriași care an la an sunt loiali MCF-ului și o parte care se perindă, mai pleacă la câștiguri vin înapoi, dar per total creștere este. Față de anul trecut avem o creștere de minim 10 la sută. Încercăm să facem ceva pentru țara asta, să fie țara mai frumoasă și susținem parteneriatul cu oamenii care vor să lucreze aici, cred că acesta e cel mai bun rezultat”, a declarat directorul executiv al MCF, Sergiu Balan.

Acesta a precizat că va fi extinsă gama de produse. „Ținem în vizor ceea ce am propagat totdeauna, produse calitative, care pot fi găsite la MCF și aici încercăm să extindem gama de servicii pe care le acordăm și partenerilor și clienților partenerilor noștri. Noi totuși oferim un confort, o frumusețe și o perspectivă de a trăi frumos în țara asta”.

Directorul MCF nu a uitat nici de colegii săi. „Cel mai mândru sunt de echipă. Am colegi care lucrează aproape de la înființarea companiei, am colegi care lucrează de 15, de 20 de ani. Majoritatea dintre ei sunt motivați să lucreze și dornici de a face lucruri frumoase”, a explicat Balan.

Ultimii 6 ani s-au dovedit a fi cu adevărat roditori, asta datorită impactului pe care l-a avut proiectul Meșterul Casei Mele. Rezultatele fructoase, obținute, inclusiv în anul 2019, sunt o reflecție a sloganul companiei, și anume, „CONSTRUIM ÎMPREUNĂ”.

„Gala meșterilor s-a pornit cu un proiect care se numea Meșterul Casei Mele, acum 6 ani. A fost un proiect de succes și îmi pare foarte bine că continuă. Noi, împreună cu meșterii, depunem toate eforturile ca să livrăm materiale de construcție frumoase, calitative ca să facem viața în Moldova mult mai frumoasă, să facem în Moldova multe clădiri frumoase, să trăiască moldovenii mai bine, mai puțin să plece peste hotarele ei, să vina și să se întoarcă în Moldova, ăsta-i visul și dorința noastră. Vreau să mulțumesc partenerilor și furnizorilor care sunt cu noi an de an”, a mărturisit Iurie Țurcan, co-fondator MCF.

Astfel, pornind de la sloganul său, compania a crescut din 2014 până în 2019 ca vânzări și poziție de la 7 la 12 milioane de euro.

Potrivit șefului Serviciului de markenting al MCF, Vadim Guzun, anul precedent a fost roditor din punct de vedere al proiectelor care au ieșit din raza națională și anume: Chișinău Arena, Kaufland și hotelul Marriot - unde au fost unul din cei mai importanți furnizori de materiale de construcție.

Partenerii care colaborează de ani buni cu compania se bucură de adevărate succese, toate datorită implicării MCF la începuturi de cale. Astfel că PPG Romania și-a început colaborarea cu MCF acum 9 ani, pe timpul când erau absolut necunoscuți pentru cetățenii de la noi.

„Când am venit în Moldova, eram un no-name, cu toate că în România eram numărul unu. Pe piața din Moldova erau alți jucători importanți și prea puțini parteneri potențiali aveau încredere în noi. Cei de la MCF au avut o foarte mare încredere în noi, iar în momentul de față suntem numărul unu în import de vopsele și tencuială decorativă produsă în afara R. Moldova, iar asta este un mare merit al companiei MCF”, a povestit Gemma Ranga, director de export PPG Romania.

Cu acest prilej, MCF a oferit premii celor mai buni parteneri, meșteri de top, pentru buna colaborare și rezultate remarcabile. Astfel, peste 40 de premianți s-au putut regăsi în categoria meșteri de top, categoria silver, gold și platinum. Grigorii Ianeț, deținătorul premiului platinum a recunoscut că timp de 18 ani, de când colaborează cu MCF, urmărește ca oamenii să simtă căldura și atmosfera din casele lor cu materiale care le vinde MCF.

Partenerul care a dat valoarea serii, prin suplețea vinurilor, a fost Chateau Vartely.

Sursa: Unimedia.info


















Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md