21:54:01 24.04.2024
Stiri

Sfatul unui vicespicher pentru președinte: „Se creează impresia că Dodon și coronavirusul sunt lucruri idispensabile. Duceți-vă în carantină la Condrița, serviți ce găsiți în beci și nu vă deorgăiți”

Politică 11.03.2020 18:51 Vizualizări2208 Autor: Ziarul National
Sfatul unui vicespicher pentru președinte: „Se creează impresia că Dodon și coronavirusul sunt lucruri idispensabile. Duceți-vă în carantină la Condrița, serviți ce găsiți în beci și nu vă deorgăiți”


Vicepreședintele Parlamentului din partea Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, ironizează pe seama activizării președintelui Igor Dodon în legătură cu situația legată de răspândirea epidemiei cu noul coronavirus.

În opinia lui Slusari, Dodon și coronavirusul ar fi devenit „lucruri idispensabile”, iar președintele mai mult ar „încurca soluționării problemelor”.

„Sunt acum cel mai calm om. Rog pe toți să nu admitem panica. Sunt de acord să-i responsabilizăm prin anumite sancțiuni pe cei care au atitudine extrem de niglejentă față de situație. Dar același lucru cer și de la Dodon. Intervențiile lui de piar politic de două-trei ori pe zi încurcă soluționării problemelor. Dodon convoacă Consiliul de Securitate. Dodon dorește crearea centrului unic cu el în frunte. Dodon luptă cu epidemia prin împărtășirea la Moscova. Se creează impresia că Dodon și coronavirusul sunt lucruri idispensabile. Avem Guvern. Este Comisia Excepțională. De două ori pe zi iese cu declarații destul de explicite și transparente ministra Sănătății. Activează Parlamentul. În țară, de bine de rău, există consens național politic pe subiectul de importanță vitală pentru viața și sănătatea oamenilor”, susține Slusari.

Vicespicherul îi recomandă lui Igor Dodon să se retragă în carantină la Condrița, fiindcă până la alegerile prozediențiale din toamnă mai este timp.

„Igor Nicolaevici, duceți-vă în carantină la Condrița, serviți ce găsiți în beci și nu vă deorgăiți. Pănă la alegerile prezidențiale mai avem timp. Cu aceste mișcări haotico-televizate mai mult încurcați propriului Guvern și întregii țări”, este sfatul lui Slusari pentru președinte.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md