Recomandări #diez. Evenimente (fără coronavirus) la care să mergi joi, 12 martie

RXVXXRIKI3
Foto: Semina Psichogiopoulou

Cu pași mici, dar siguri am ajuns la jumătatea lunii martie. Afară e timp frumos și nu e bine de stat în casă. Dacă nu știi unde poți merge pe 12 martie, echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente frumoase.

# Importanța Abilitării Femeilor cu Nighina Azizov

Dacă ești funcționar public, angajat sau manager al unei organizații de stat ori din sectorul public (inclusiv ONG-uri), America House Chișinău te invită la o sesiune cu Nighina Azizov, care va vorbi despre importanța abilitării femeilor, despre principii și acțiuni ce putem întreprinde pentru a obține rezultate. Vezi mai multe detalii despre locul și ora începerii evenimentului AICI.

# Pub Quiz: Sezonul #14

Acesta este un joc intelectual distractiv, unde fiecare participant poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul și, nu în ultimul rând, să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Vezi mai multe detalii AICI.

# Model United Nations

Indiferent dacă sunteți un nou venit sau un delegat experimentat, alăturați-vă echipei America House pentru o simulare educațională în timpul căreia studenții pot învăța arta dezbaterii și, de asemenea, să își extindă cunoștințele cu privire la următoarele subiecte: diplomație, relații internaționale, organizații internaționale, state diferite și Națiunile Unite. Evenimentul va începe la ora 18.00. Vezi mai multe detalii AICI.

# Conferința „Insolvabilitatea: probleme, realități, perspective”

Conferința este organizată de Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova în parteneriat cu Macovei Enachi, Centrul Național de Instruire în Insolvență „Moldinsolv” și Uniunea Administratorilor Autorizați din Moldova. Vezi mai multe detalii AICI.

# Little Friday with Buzu!

În fiecare joi, la Kira’s răsună muzică diferită de la oameni diferiți pentru a afla ceva nou și pentru a aprecia gusturile fiecăruia care o să pună muzică. Vezi mai multe detalii AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente