Profesorii de la UTM au efectuat o vizită la LED Market, stabilind perspective de colaborare

utm

„Este dificil să construieşti. Dificil e și să consolidezi o echipă. Cu atât mai mare este plăcerea, când le reuşeşti!”. Este opinia directorului companiei LED Market, Vadim Danu, absolvent al Universității Tehnice a Moldovei, care acum câteva zile a fost gazdă primitoare pentru delegația UTM.

Reprezentanții UTM au dorit să viziteze această companie de top, în special laboratoarele și spațiile de producere ale acestei întreprinderi producătoare de corpuri de iluminat și să afle ce perspective ar exista în eventualitatea unei colaborări și/sau a angajării studenților după absolvire.

Prezentând tehnologiile elaborate și implementate în cadrul companiei, Vadim Danu a povestit în detalii cum a reuşit să crească acest mastodont şi ce planuri are pentru viitor. Acesta a declarat cu mândrie că LED Market oferă clienţilor săi confortul, experienţa şi posibilitatea de a alege lumină de înaltă calitate pentru spaţii publice, spaţii profesionale sau acasă. Sortimentul vast al produselor LED îmbinat cu cele mai noi tehnologii oferă posibilitatea abordării individuale a fiecărei solicitări venite din partea clienţilor pentru iluminarea diferitelor spaţii, transmite site-ul UTM.

A fost o veritabilă delectare pentru profesori să se convingă că discipolul lor de mai ieri a reușit să fondeze, în 2004, o companie care, odată cu dezvoltarea noilor tehnologii de iluminare LED, a devenit în timp un pionier local în elaborarea şi fabricarea produselor de iluminat LED. A fost o vizită de succes, căci doar pe această cale se poate construi o colaborare durabilă dintre mediul academic şi cel economic.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente