/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Autoritățile examinează posibilitatea punerii în carantină, chiar la frontieră, a persoanelor care vin din zonele de risc, în special, Italia

missing
11 martie 2020, ora 14:04

Autoritățile examinează posibilitatea punerii imediate în carantină, chiar la frontieră, a tuturor persoanelor care vin din zonele de risc, în special din Italia.

„Noi evaluăm că fluxul va fi în continuare în descreștere. România a luat decizia că nu va admite intrarea și tranzitul persoanelor care vin din Italia și sunt puse imediat în carantină. În acest caz ar putea fi un flux suplimentar la frontiera cu Ucraina. Cetățenii noștri ar putea să ocolească punctele și să încerce să intre în țară prin Ucraina. Am luat decizia să întărim punctele din nordul țării: Mămăliga, Criva și altele”, a declarat Igor Dodon după ședința Consiliului Suprem de Securitate.

În ultimele 24 de ore, fluxul de persoane pe sensul de intrare în țară a scăzut cu 30%, de la o medie de 24 de mii de persoane fizice, la 19 mii de oameni.

În Republica Moldova există deocamdată trei cazuri confirmate și 30 suspecte de COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram