O mamă a doi copii, ucisă de soț. Suspectul a încercat să-și pună capăt zilelor

Viața unei femei din Călărași, mamă a doi copii, a fost curmată în această dimineață de soțul său care, după ce și-a măcelărit partenera de viață, a încercat să-și pună capăt zilelor.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit primelor informații, poliția a fost alertată de către serviciul medical din sat la ora 07:59, fiind informată că într-o casă din satul Păulești, raionul Călărași, a fost depistat cadavrul unei femei de 42 ani cu semne de moarte violentă sub formă de plăgi tăiate în diferite regiuni ale corpului.

Serviciul medical de urgență din sat a fost anunțat de sora victimei, care reușise să discute cu victima după ce aceasta ar fi primit prima lovitură.

La fața locului polițiștii au constatat decesul femeii iar medicii de la urgență au acordat ajutor medical soțului femeii, un bărbat în vârstă de 52 ani, care ar fi încercat să se sinucidă după ce a comis crima, tăindu-și venele.

Potrivit poliției, familia are doi copii majori, de 18 și 22 de ani, iar anterior nu s-a aflat în vizorul poliției.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală conform art.145 Cod Penal al RM, în cadrul căreia urmează să fie efectuate acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.


Pub