Air Moldova a suspendat toate zborurile spre și din Italia: Ce se va întâmpla cu biletele cumpărate

Air Moldova a suspendat toate zborurile spre și din Italia până pe 31 martie, începând cu 12 martie. Într-un comunicat se menționează că această restricție poate fi prelungită în funcție de situație. Măsurile sunt luate pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul tip COVID-19.

Foto: UNIMEDIA

„Înțelegem îngrijorarea pasagerilor care au planificat călătorii în timpul apropiat, astfel compania Air Moldova vine în întâmpinarea acestora şi permite schimbul de dată gratuit pentru biletele emise pentru perioada de zbor 12.03.2020-31.03.2020, pentru o perioadă de 30 zile de la data reluării zborurilor spre/din Italia.

Pasagerii care au bilete procurate pentru această perioadă sunt rugați să apeleze call centrul companiei la numărul de telefon 022830830. Compania Air Moldova va oferi informații actualizate în funcție de evoluția situației”, se arată în comunicat.

Astăzi, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a anunțat că de mâine sunt sistate orele și procesul educațional în toată republica, indiferent că este vorba despre educația preșcolară, școlară sau universitară. Anunțul a fost făcut de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, în contextul în care, în țară au fost confirmate până astăzi, 3 cazuri de coronavirus, în urma testelor de laborator.

Dumbrăveanu a anunțat astăzi că încă două cazuri noi de coronavirus au fost confirmate în Republica Moldova. Este vorba despre doi adulți, care au fost spitalizați ieri, la Toma Ciorbă, după mai multe zile petrecute acasă, fără a respecta un regim de carantină. Anunțul a fost făcut de către ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Primul caz de coronavirus a fost confirmat pe 7 martie în Republica Moldova, fiind vorba despre o femeie venită din Italia.


Pub