Moldova a anulat toate zborurile din și spre Italia, dar și țările cel mai puternic afectate de coronavirus

by D M
Distribuiti mai departe...

Moldova suspendă zborurile din și spre Italia, dar țările cel mai puternic afectate de coronavirus. Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu, într-un mesaj postat pe Facebook. 

„Suntem în situația să adoptăm unele măsuri extraordinare, pentru a proteja cetățenii de acest pericol. A trebuit să luăm decizia grea de a anula zborurile spre Chișinău din Italia și din țările afectate de virus. A trebuit să anunțăm vacanță. A trebuit să anulăm spectacole, concerte sau întruniri”, a scris Chicu.

Purtătoarea de cuvânt a companiei aeriene „Air Moldova”, Iana Zidu, a declarat pentru tv8.md că prevederile vor intra în vigoare din 12 martie până în 31 martie, cu posibilitatea prelungirii interdictiei, în funcție de evoluția situației privind răspândirea infecțiilor cu noul tip de coronavirus.

Astăzi, ministrul Sănătății a anunțat despre confirmarea a încă două cazuri de coronavirus, numărul total al bolnavilor fiind de trei, iar al persoanelor suspecte, de 13. În trei dintre acestea este vorba de copii. Autoritățile vor actualiza informațiile mâine, 11 martie, la ora 9:00.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...