Sugestiile autorităților pentru persoanele care educă copii minori, în contextul închiderii temporare a școlilor și grădinițelor

Mobilier-pentru-gradinite-sau-crese-05

Primăria municipiului Chișinău îndeamnă oamenii la înțelegere și responsabilitate după decizia autorităților centrale de a închide temporar școlile și grădinițele.

Primăria municipiului Chișinău cheamă cetățenii orașului să dea dovadă de înțelegere, în contextul luării deciziei la nivel central de întrerupere a procesului educațional în școli și grădinițe, începând de miercuri, 11 martie, pentru a evita îmbolnăvirile prin infecția COVID-19.

Părinții care educă copii minori sunt îndemnați să-și lase micuții în grija persoanelor de încredere atunci când merg la muncă. De asemenea, primăria face apel către angajatori să dea dovadă de înțelegere față de acei părinți care nu au unde să-și lase copiii în timpul orelor de muncă.

În context, primarul general, Ion Ceban, a venit cu un apel către chișinăuieni de a da dovadă de maximă responsabilitate privind recomandările specialiștilor și luare de atitudine imediată în cazurile cu suspiciune de infecție.

„Rog să evitați, pe cât este posibil, locurile aglomerate și participarea la evenimentele publice. APL Chișinău întreprinde toate măsurile necesare pentru a evita răspândirea virusului de tip nou”, a subliniat edilul capitalei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente