Ion Chicu: „Astăzi a trebuit să anulăm toate zborurile spre Chișinău din Italia și țările afectate de coronavirus”

collage air

Prim-ministrul Ion Chicu a anunțat suspendarea tuturor zborurilor spre Chișinău din Italia și din țările afectate de virus. Anunțul a fost publicat pe pagina de Facebook a prim-ministrului.

În postarea sa, Ion Chicu a mulțumit medicilor care lucrează și au grijă de pacienții diagnosticați cu coronavirus și a îndemnat toți cetățenii Moldovei, indiferent de unde se află, să fie uniți și să aibă grijă de sănătatea lor.

Despre suspendarea zborurilor spre și din Italia a mai anunțat și compania Air Moldova. La fel, compania vine în întâmpinare şi permite schimbul de dată gratuit pentru biletele emise pentru perioada de zbor ‪12-31 martie 2020‬, pentru o perioadă de 30 de zile de la data reluării zborurilor spre/din Italia.

Amintim că astăzi ministra sănătății a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că, începând cu ziua de mâine, toate școlile, universitățile și grădinițele din țară se închid. Anunțul a fost făcut de către ministra sănătății, Viorica Dumbrăveanu. Ministrul educației, culturii și cercetării, Corneliu Popovici, a emis ordinul de suspendare a procesului educațional. Potrivit acestuia, copiii vor sta acasă în perioada 11-23 martie.

Această măsură a fost luată în contextul în care în țara noastră au fost depistate trei persoane infectate cu coronavirus.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente