/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Îndemnul lui Năstase pentru Chironda: „Vă rog să vă lăsați de satană”

10 martie 2020, ora 13:33

„Vă rog să vă lăsați de satană!” Este îndemnul pe care i l-a făcut azi consilierul municipal de la PPDA, Andrei Năstase viceprimarului Chișinăului, Victor Chironda. Năstase i-a spus asta lui Chironda în contextul dezbaterilor aprinse din CMC privind asamblarea autobuzelor  noi pentru Parcul Urban de Autobuze. 

„Vă rog să vă lăsați de satană! Lăsați-vă de socialiști, pentru că sunteți tânăr, Victor”, i-a spus Andrei Năstase lui Victor Chironda, după ce ultimul a încercat să îi critice pe consilierii care nu au susținut nici azi proiectul lui Ion Ceban. Viceprimarul s-a arătat nemulțumit de faptul că o parte dintre consilieri optează pentru asamblarea troleibuzelor, și nu a autobuzelor pentru capitală.

„Eu nu am zis că e neapărat să fie autobuzele pe Diesel. Nu consider normal să luați banii de la Parcul de Autobuze și să îi dați la RTEC”, a spus Victor Chironda.

Potrivit lui Chironda, Parcul de Autobuze din Chișinău trebuie modernizat în mod prioritar.

„Parcul Urban de Autobuze se află în stare foarte jalnică, dacă anul ăsta nu investim măcar ceva, putem ajunge în situația că nu va mai putea lucra”, a subliniat Chironda.

Amintim că proiectul primarului Ion Ceban privind demararea negocierilor privind asamblarea unor autobuze noi a fost respins și azi. În această situație, Ion Ceban a anunțat că va semna o dispoziție cu privire la crearea unui grup de lucru care va veni cu propriile oferte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram