The Motans își amână concertele, din cauza coronavirusului, „pentru că sănătatea e cel mai important lucru”

The Motans se alătură trupelor care şi-au amânat concertele din perioada următoare din cauza evoluției infecțiilor cu noul tip coronavirus. Prin urmre, evenimentele care trebuiau să aibă loc în mai multe orașe din România în perioada următoare, au fost amânate pe timp nedefinit.

Foto: The Motans/Facebook

Anunțul a fost făcut de trupă, pe pagina oficială de Facebook.

„Dragilor, pentru că sănătatea e cel mai important lucru, trebuie să vă anunț că vom reprograma concertele din Brașov (12 martie), Craiova (13 martie) și Timișoara (22 martie). Dată fiind situația actuală, varianta reprogramării evenimentelor este cea mai corectă decizie pentru noi toți. Sunt nerăbdător să ne vedem într-un număr cât mai mare în viitorul apropiat. Vă mulțumesc pentru înțelegere și aveți grijă de voi!”, așa arată mesajul trupei.

Membrii trupei au dat asigurări fanilor că biletele cumpărate rămân valabile și că vor fi informați despre noile date de concert până la finalul săptămânii.

Acum câteva zile, The Motans au lansat o piesă nouă, „Întâmplător”, scrisă de solistul Denis Roabeș.

Pe parcursul lunii febuarie, artiștii au susținut patru concerte live în SUA, turneul fiind o premieră pentru publicul din Moldova și România stabilit în Stalele Unite, iar interpreții au fost întâmpinați cu pâine și sare la aeroport. Interpreții au evoluat în Chicago, Seattle, New York și Orlando.


Pub